Sunday, January 15, 2012

CePaT DaN TePaT !!

"...Ku hadapkan wajahku kepada Tuhan
yang mencipta langit dan bumi,
dengan suasana yang lurus dan aku berserah diri..
dan aku bukan pula daripada golongan yg musyrik.."

"solatku, hidupku dan matiku..
hanya untuk Engkau Ya Allah.."



sudah abes satu ali..

tinggal lagi 2 ali to go..

berserah segalanya kpd Pemilik Segala Kejadian...

yakni ALLAH SWT...


gambar di atas tu amat memotivasikan diri..

siap boleh buat aksi time tgh exam lagi..

kehkehkeh..

credit to akak syana..

sgt2 memotivasikan!!!

hmm..waktu dekat2 nak exam ayat yg ni keluar..

"wahai masa...tolonglah bergerak dengan perlahan...
aku tak abes study lagi ni.."

dah tgh2 exam ni..mcm ni plak jadinya..

"wahai masa...cepat2lah engkau berjalan..dah tak sabar ni.."


adakah perkara ini terjadi kpd korang semua..?



esok exam OSCE..

amat memerlukan ciri2 seorang doktor..

yakni CEPAT dan TEPAT

tak tau la apa akan jadi esok..

sama ada antara 4 situasi kat bawah ni...:

1)jawab dgn cepat dan tepat

2)jawab dgn cepat tapi tak tepat


3)jawab dgn tak cepat tapi tepat

4)jawab dgn tak cepat dan tak tepat

p/s: doakan semoga segalanya 
baik2 saja..


4 comments:

  1. goodluck junior~insyAllah...u all can do it~^^

    ReplyDelete
  2. hahahha..
    bley plak situasi tu erkkk...
    insyaAllah, OSCE byk tolong...
    wat elok2 erkkk...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Papa!! hehe, dapat juga cari papa yg sudah lama menghilang....I dah jumpa sape mama...hope Papa & Mama dpt bersatu di jinjang pelamin....Ganu sama Ganu, Doktor sama Doktor...nnt nk balik raya pown senang...

    p/s - nice pic...hehehe

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...