Friday, January 13, 2012

Inikah MAMA?

"Eh! saya bukan MAMA la...saya ASMA.."


Salaamualaikum to all readers..

[macam ramai je kan yg baca blog papa ni..]

bagus la kalo x ramai...

malu jugak papa nanti..

almaklumlah..dah terkenal sangat kan..hihi..

dalam kesibukan orang tengah bergelumang
dengan buku dan nota2..

papa jugak yang tgh menghdp dopan lappy ni..

huhuhu...

saja nak mengisi masa lapang...

[eh! ada byk plak masa lapang dia kan..]

mekaseh kepada sesape yg dtg menziarah...

here u go kata2 hikmah drpd papa:

"seseorang itu akan lupa apa yang kamu lakukan dan katakan kepada seseorang,
tetapi seseorang itu tak kan pernah lupa apa yang kamu buat seseorang itu rasa.."
jangan salah faham ye kata2 di atas tu...

just nak cakap yang setiap apa yg kita lakukan..

setiap apa yg kita cakap...

hendaklah sentiasa membuat seseorang itu

rasa bahagia..rasa sayang..rasa suka je kat kita ni...ceh...

macam sahabat2 papa sekarang ni...

luv u all kawan2..

chaiyok!!!

rabbuna yusahhil!!

bye..

p/s: mood tengah stress nak exam ahad ini..15hb Jan 2012



2 comments:

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...