Sunday, February 19, 2012

Cik Abang Kita

dah lama tak tengok pelangi...
wahai pelangi menjelma lah dikau..

Assalam semua....
[sila baca dgn penuh excited ye!!]

apa kabor???

lama bebenor x tanya kabo kome semua ye..
[sila baca guna loghat negeri perak..baru ada feel.]

sihat belaka lah hendaknya ye...

tadak cerita apa2 pun nak diceritakan...

baru ja habis jalan2 meredah blog orang lain..ahak!

kome sume yg bukak pintu...

mike masuk aje lah...

hihihi..

tapi ada satu blog tu kena bg pas masuk la plak kan...

hihihi..

[gurau je...]

jangan marah r...

huhuhu...

macam2 ceghita ada ye...

ada yg kelakar..

sedih?..mmm..tak de kot..

[saya dah baca dengan penuh perasaan tau..
even ceghita tu ceghita sedih..tapi tak sedih jugak..
sila tingkatkan mutu penulisan anda ye..]

cehhhh..macam guru bahasa melayu plak kau ye..

ada yg la time baca tu..senyum2 je...

maklumlah letak gambar yg suwiiiiiitttt bangat...

jeles mak tau..!ahak..

ok...

sila post banyak2 lagi ye...

story morry lah ngan kita sume kan...

post yg baik2 lah...

buleh sama2 kita amalkan...

yg baik jadikan amalan...

yg buruk dibuang terus jauh2..


hah!

teringatlah plak satu kata2 ni...

begini bunyinya...

"betulkan apa yang biasa,dan
biasakan apa yang betul.."

amacam?

mendalam tak kata2 tu...

bak kata Nabil Raja Lawak yg x berapa nak lawak tu..

Lu pikirlah sendiri...!

ececeece...

[saya peminat nabil sebenarnya..saja nak kutuk dia..
kihkihkih..]

sekian saja untuk kali ini...

nanti kalo ada masa yg rasa nak buang lagi..

mike menulis la lagi...

hehehe..

bye2 u olls..

wassalamualaikum wbt..

p/s: korang tahu tak sebenarnya kita disunatkan
mandi sunat sewaktu gerhana matahari dan gerhana bulan..
cik abang tak tahu sebelum ni..ish ish ish..
jadi apa lagi??
kita sama2 amalkan apabila gerhana menjengah lagi nanti..
insha-ALLAH..






2 comments:

  1. sabar la, nex week boleh la jumpa "pelangi" (Mama)...hehehe

    wah, mutu penulisan dah meletup skunk ni ye...I like...kalo Nabil Raja Lawak baca mesti dia turun takhta Raja Lawak...

    betulkan yang biasa, biasakan yg betul...inspiring

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...