Tuesday, April 17, 2012

SPUPU SPAPAT JIN BERTENDANG KE APA NI?

Assalamualaikum n Hallooooooooooo semua...

TENSENNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[alaaaaaaa....tensen lagi...!!asik-asik post pasal tensen aje korang ni...
sana post pasal stress tahap gila-gila..sini post pasal tensen pulak..
aku yg duk membaca ni pun naik STESEN jadi nya..hikhikhik..]

amboi...sedapnya mengata teman...teman baru tulis sepatah..kome udah berpatah2 
membalas iye...

wahahahaa...

meh dengor sini apa yg teman duk TENSEN!!!TENSEN ITU!

 sumenya disebabkan  ada manusia yg berperangai
 MANGKUK JAMBAN punya orang...

nak tahu kenapa digelar MANGKUK JAMBAN?

sebabnya "ORANG ITU"[entah-sape-la-orangnya]
 x suka bersihkan jamban sebersih-bersihnya 
lepas dia sedap2 aje buang segala jenis mak nenek waste product drpd 
badan dia...

x ke sama macam mangkuk jamban punya perangai?kan?

truly gua cakap memang dekat aras 3 asrama MAIDAM ni
gua dah cop satu tandas n satu bilik mandi yg memang dah jadi 
tempat paborait gua ..

gua punya lah jaga satu tandas tu dgn cuci
 sekeliling dinding  atas bawah dia..

tup2...

ada yg mengotorkan tandas tu...

PANAS aje hati gua brader...

dengan HANCENG nya dia bg kat gua balik...

gua guna tandas tu siap gua bg diorang 
BABY JOHNSON pya bau brader...

huh!

patut ke manusia macam ni kita bagi penampar aje sebanyak 100 kali
berselang setengah saat???

baru sedar sikit yg KEBERSIHAN ITU SEBAHAGIAN DRPD IMAN!

benda ni mencerminkan kita punya akhlak aka sahsiah diri kot..

itu aje teman nak luahkan apa yg teman rasa pagi tadi..

sekian..wassalam...



pesanan buat kita bersama..









Saturday, April 14, 2012

Saya Peeping Mereka!!wahahaha~



Assalamualaikum semua..

udah lama rasanya tak membuat entry baru...

about 4 weeks asenye..

lama tu kan?

apakah tandanya ini tuan tanah sudah membizikan diri dgn
buku2+nota2 yg mak ai tebal gedabak itu?

atau membizikan diri dgn mencari bini2 yg baru?
[perlukah di mention di sini tentg seluar dalam orang?hehe..]

tak de la...

nak kata bizi tu tak bizi jugak..

boleh aje bukak blog 24/7..
[erkkkk..sebenarnya saya godek2 blog orang lain..wahaha..]

otak+tgn+ x de izin Allah aje yg membuat 
blog ini sunyi dgn new entri..

anyway..tadaaaaaa!!

my new entry.....(^_^)v

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

truly from deep in my heart saya suka sgt membaca blog org laen...

dalam istilah gosipnya ialah peeping/mengintai blog org..

even secoot aje on entrynya...

[walopon kdg2 frust jugak ada entry tu letak 2 3 ayat aje...]

kita punya la excited nak baca kan..

nak bagi komen?

terpulang pada kerajinan org yg membaca ini..wahahaha~

bukak blog kawan2 few weeks back include since today la kan..

macam2 post ada..

antara entry yg popular ialah!!!
:
:
:
:
:

"PULAU PERHENTIAN"

[jelous sesangat baca post yg ni...
bilakah daku dapat ke sana lg buat kali kedua?]

kemudian ada..

"POST BERKENAAN EXAM"

[stress!!biasa la tu kan...tapi lega sesgt bila dah abes exam kan?
lebih2 lagi abes exam tu ada cuti panjang pulak kan...memang rasa nak terjun 
bangunan aje rasa hepinya..errkk..adakah org buat macam tu?]

"POST BERKENAAN APA BUAT  WAKTU CUTI"

[antaranya ada yg pi umah kawan2...
dan ada cakap masakan mak dia sedap even nasi lemak aje pon..huhuhu..
tak lupa juga yg mengidam makan CEKODOK!!sapekah??hehehe..]

terbaru post berkenaan.....
.
.
.
"MAIDAM/UNISZA"

[ada org tu siap muntah2 lagi eh rindu dekat maidam ni...hihihi..]

dats all yg saya terjah rumah org..bertukar jadi org minyak versi jebon MAIDAM sekejap..
memandgkan hanya di MAIDAM boleh stalk mereka2 ini...

kepada sesapa yg terasa dan TAK SUKA ambe ni peeping  korang...

kindly drop ur comment..huhuhuhu~

yo!yo!cekidaut!

bubye semua!!!!muahhhh!

[bayangkan saya ada bibir Angelina Jolie ye...(~_^)v..]









"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...