Saturday, April 14, 2012

Saya Peeping Mereka!!wahahaha~



Assalamualaikum semua..

udah lama rasanya tak membuat entry baru...

about 4 weeks asenye..

lama tu kan?

apakah tandanya ini tuan tanah sudah membizikan diri dgn
buku2+nota2 yg mak ai tebal gedabak itu?

atau membizikan diri dgn mencari bini2 yg baru?
[perlukah di mention di sini tentg seluar dalam orang?hehe..]

tak de la...

nak kata bizi tu tak bizi jugak..

boleh aje bukak blog 24/7..
[erkkkk..sebenarnya saya godek2 blog orang lain..wahaha..]

otak+tgn+ x de izin Allah aje yg membuat 
blog ini sunyi dgn new entri..

anyway..tadaaaaaa!!

my new entry.....(^_^)v

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

truly from deep in my heart saya suka sgt membaca blog org laen...

dalam istilah gosipnya ialah peeping/mengintai blog org..

even secoot aje on entrynya...

[walopon kdg2 frust jugak ada entry tu letak 2 3 ayat aje...]

kita punya la excited nak baca kan..

nak bagi komen?

terpulang pada kerajinan org yg membaca ini..wahahaha~

bukak blog kawan2 few weeks back include since today la kan..

macam2 post ada..

antara entry yg popular ialah!!!
:
:
:
:
:

"PULAU PERHENTIAN"

[jelous sesangat baca post yg ni...
bilakah daku dapat ke sana lg buat kali kedua?]

kemudian ada..

"POST BERKENAAN EXAM"

[stress!!biasa la tu kan...tapi lega sesgt bila dah abes exam kan?
lebih2 lagi abes exam tu ada cuti panjang pulak kan...memang rasa nak terjun 
bangunan aje rasa hepinya..errkk..adakah org buat macam tu?]

"POST BERKENAAN APA BUAT  WAKTU CUTI"

[antaranya ada yg pi umah kawan2...
dan ada cakap masakan mak dia sedap even nasi lemak aje pon..huhuhu..
tak lupa juga yg mengidam makan CEKODOK!!sapekah??hehehe..]

terbaru post berkenaan.....
.
.
.
"MAIDAM/UNISZA"

[ada org tu siap muntah2 lagi eh rindu dekat maidam ni...hihihi..]

dats all yg saya terjah rumah org..bertukar jadi org minyak versi jebon MAIDAM sekejap..
memandgkan hanya di MAIDAM boleh stalk mereka2 ini...

kepada sesapa yg terasa dan TAK SUKA ambe ni peeping  korang...

kindly drop ur comment..huhuhuhu~

yo!yo!cekidaut!

bubye semua!!!!muahhhh!

[bayangkan saya ada bibir Angelina Jolie ye...(~_^)v..]









4 comments:

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...