Tuesday, April 17, 2012

SPUPU SPAPAT JIN BERTENDANG KE APA NI?

Assalamualaikum n Hallooooooooooo semua...

TENSENNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[alaaaaaaa....tensen lagi...!!asik-asik post pasal tensen aje korang ni...
sana post pasal stress tahap gila-gila..sini post pasal tensen pulak..
aku yg duk membaca ni pun naik STESEN jadi nya..hikhikhik..]

amboi...sedapnya mengata teman...teman baru tulis sepatah..kome udah berpatah2 
membalas iye...

wahahahaa...

meh dengor sini apa yg teman duk TENSEN!!!TENSEN ITU!

 sumenya disebabkan  ada manusia yg berperangai
 MANGKUK JAMBAN punya orang...

nak tahu kenapa digelar MANGKUK JAMBAN?

sebabnya "ORANG ITU"[entah-sape-la-orangnya]
 x suka bersihkan jamban sebersih-bersihnya 
lepas dia sedap2 aje buang segala jenis mak nenek waste product drpd 
badan dia...

x ke sama macam mangkuk jamban punya perangai?kan?

truly gua cakap memang dekat aras 3 asrama MAIDAM ni
gua dah cop satu tandas n satu bilik mandi yg memang dah jadi 
tempat paborait gua ..

gua punya lah jaga satu tandas tu dgn cuci
 sekeliling dinding  atas bawah dia..

tup2...

ada yg mengotorkan tandas tu...

PANAS aje hati gua brader...

dengan HANCENG nya dia bg kat gua balik...

gua guna tandas tu siap gua bg diorang 
BABY JOHNSON pya bau brader...

huh!

patut ke manusia macam ni kita bagi penampar aje sebanyak 100 kali
berselang setengah saat???

baru sedar sikit yg KEBERSIHAN ITU SEBAHAGIAN DRPD IMAN!

benda ni mencerminkan kita punya akhlak aka sahsiah diri kot..

itu aje teman nak luahkan apa yg teman rasa pagi tadi..

sekian..wassalam...



pesanan buat kita bersama..









3 comments:

  1. sy pon anti org cenggini..pkai hjung jari nak flush ok..pelamas!

    ReplyDelete
  2. haha, ish3, dahsyatnya...hurm, nanti Ayub boleh la kasi Kulimin Adab Tandas dlm minggu depan...flush out dorunk punya brain kasi bersih...hehehe...

    p/s - nak kena usha Papa check in jamban/bilik mandi yang mana satu...nak masuk jugak, sebab ada double cleaning....hehehe....

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...