Tuesday, November 6, 2012

Malaise~

Salaaam...



Lately badan cepat sgt rasa penat....berdiri x sampai sejam....kaki dah start menari-nari.....pastu mula la cari alasan sakit perut semata-mata nak pergi toilet untuk duduk sekejap.....5 minit pun cukup la....sebabnya tulang belakang dah rasa sakit.....throbbing in nature......localized at the area of lumbar region....tak tau kenapa...

tadi ada bed-site teaching dengan Prof Tarik dr pukul 8.30am sampai la pukul 12.00 tghari....bayangkan berapa jam kena berdiri....Prof yang umurnya may be lima ploh lebih tu boleh tahan berjam-jam berdiri...aku sekejap-kejap pergi toilet...nak cari tempat duduk pya pasal....duduk atas katil patient karang kena ketuk kepala dgn nurse kt situ....dilarang ok....

tatau nape dah masuk dua blan lebih sakit belakang ni...pain score about 2....x sakit sgt...aggaravated when prolong standing.....relieved by rest....nak tunduk pun sakit when solat bila dah berdiri lama2...haish...risau jgak...tapi harap2 x ada pa pe la....

bestnye budak ni tido....haish!jelous~

itu aje nak cerita kt semua yg menerjah ke blog H.R.E.I.D.M.T ini...salam perkenalan bg baru dtg menjengah...wallahua'lam....

ilal liqa' di alam maya ini lg...

:)


3 comments:

  1. Ahaa, salam kenal juga Encik! :)

    Eyy, kemain lagi budak kecik ni tidor kat situ. Hahaha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahlan wa sahlan.. :)

      cuba la tiru cara bdk tu tidoq...kompem lena sampai 2 hari x bn...haha

      Delete
  2. amboi kemain lagi ko ye Ayub...betul sangkaan aku...ko ni memang kaki kelentong...papa jahat

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...