Thursday, May 23, 2013

Sejenis Abuyabeyi

Assalamualaikum wbt...

First of all jom kita sama2 merafakkan kesyukuran kita kpd Allah swt kerana dgn izin dan inayah drNya...hari ini, jam ini, minit ini, saat ini Alhamdulillah kita berada dlm bulan Rejab...x lama lg masuk Syaaban dan lepaih tu tibanya bulan barakah bulan Ramadan...

Sekejap saja kan masa brlalu...Alhamdulillah sdh 21 kali dah ( kalo ikut kiraan umur) dpt menikmati Ramadan...inshaAllah tahun ni yg ke-22 Ramadan....doa sama2 agar Allah beri kesempatan itu..yg mana blum tntu kita dpt kan?

Skrg tgh berposting Public Health...Posting yg mmg mmbawa aku ke dlm dunia keasyikan... Ecewah..Keasyikan di sini maksudnya ialah aku enjoy je...bykkkkk sgt masa free...buleh dikatakn masa free lg byk drpd masa kau bljr...anyway mmg itu adalah hakikat Posting Public Health...Aku x nak cite lg psl posting ini...I ll keep it to the next entry...wokeh? ( Sila angguk tanda setuju)

Off da topic.

Thinking of another 2 years I have to go through to finish my studies adalah sgt menyesakkan kepala... 
2 tahun lg weh....lama tuuuuu....x tau la dpt survive atau x...hya pd Allah tmpt brsrh n tmpt brgntung...

Load of memories yg aku dh smpn dlm kpla...apa yg ada dlm blog ini 10% pun x smpai..huhu...

Tujuan asal aku buat blog ni adalah nk jdkn my diary-la-sgt....at last it end up with my-entah-apa-apa stories mories...wakakkaka...

Aku tulis post ini apabila aku sdr when Allah bg aku masa lpg...aku akan baca semula post-post yg aku tulis...and at that time aku akan nangis sorg2 mengenangkan kngn yg Allah dh bg pd aku...

Itu shja luahan kali ini...terima kasih sudi brsahabat dgn aku yg hina ini...

Salam.




1 comment:

  1. untunglasukaambilgambarsendiri!!! bajet kacak la sangat kan!!!

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...