Thursday, March 13, 2014

2014- umur aku 23 dh la ni.

Salaamualaikum..

Gilos lamo aku dok ngepost dale blog aku ni weh!

Have nothing to story u guys ----> ape ko ingat aku ni story teller korang ke hape?

Kalo korang rindu aku korang follow je la twitter(yg ni aku aktif gegiler babeh!meroyan tiap2 ari dlm twitter aku tuh. Taip je ZainodinAlAyubi..hah jumpa la aku kat situ. Tp kena request la.Sebab aku bkn jenis yg suka open sume bnda dgn sume org.

Kalo nk ikut muka  buku..taip Ayub Zainodin. Entah la korang jmpa aku kt sini. Sbb aku private org yg nk find friends on fesbuk. Retis sgt idop ini.

Lg kalo korang nk tahu muka aku ni acaner boleh la follow aku nyer instagram. Taip je Ayub Zainodin.

Feel free to follow me.

Daaa. Ok doa2 la aku rajin ngepost. Korang leh request aku nk ngepost ape bu drop ur comment on this post. 

Ewww.

Salaam.

1 comment:

  1. Ewww sye nak request entry. Erkks --'

    Cemane bole ada dlm bidang perubatan? Lepas spm dulu masuk matriks ke asasi ke? mind sharing?

    :)

    ReplyDelete

"KAMU JUGA GEMAR"

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...